Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Σκηνές από τα γυρίσματα στο κέντρο της Αθήνας

Μερικές Φωτογραφίες από το Νυχτερινό γύρισμα στη συμβολή των Οδών Επικούρου και Κορίνης στο κέντρο της Αθήνας κάτω από μία βροχερή καλοκαιρινή νύχτα.
Μία μικρή γεύση από την επίθεση που δέχθηκε ο Μακρής...












Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Σκηνές από το γύρισμα στο Δημαρχείο Αθηνών

 Tα γυρίσματα ξεκίνησαν...μία γεύση από τα γυρίσματα της Ταινίας “Λούφα και Παραλλαγή σειρήνες στη Στεριά” μερικές φωτογραφίες από το γύρισμα στο Δημαρχείο ΑΘΗΝΩΝ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου όπου και συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας.




Φωτογραφίες από την συνέντευξη Τύπου

 
Φωτογραφίες από μία πολύ ξεχωριστή βραδιά, που έγινε για την έναρξη γυρισμάτων τις ταινίας "Λούφα και Παραλλαγή -Σειρήνες στη Στεριά" στην καρδιά της Αθήνας στο Public Cafe.







Συνέντευξη Τύπου για την Έναρξη Γυρισμάτων

Με αφορμή την έναρξη γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας “Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά”, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στο Public Café (Καραγεώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα), όπου ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επανένωσή του με το cast της μεγαλύτερης εισπρακτικής επιτυχίας του ελληνικού κινηματογράφου. Οι ηθοποιοί Ορφέας Αυγουστίδης, Βίκυ Καγιά, Στέλιος Ξανθουδάκης, Ιωάννης Παπαζήσης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τζένη Θεωνά, Pάσμι Σούκουλη και Ελευθερία Κόμη, μίλησαν για την εξέλιξη των χαρακτήρων που υποδύονται, κατά τη διάρκεια των ετών που έχουν μεσολαβήσει από τη “Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο”.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Οι καταγγελίες πάνε σύννεφο!


Τα γυρίσματα της ταινίας “Σειρήνες στη Στεριά” καλά κρατούν! Στο βίντεο, ο Ξενοφών Μακρής (Ρένος Χαραλαμπίδης), δημοσιογράφος, δημοτικός σύμβουλος και ειδικός σε θέματα εθνικής άμυνας και αμυντικών προμηθειών (που το 2003 βρέθηκε στην Κω για ένα ρεπορτάζ γύρω από το παρασκήνιο του Pitta Gate -όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε) τώρα τα βάζει με όλους και με όλα.


Στις “Σειρήνες στη Στεριά”  ο Ξενοφών φιγουράρει ως διευθυντής του σκανδαλοθηρικού PARTHENON TV και παρουσιαστής της «Κόκκινης Μηλιάς», μιας εκπομπής που έχει κηρύξει ιερό πόλεμο στην Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μαριαλένα Γεωργιάδη (Βίκυ Καγιά).